Qui som

Disseny web
i màrqueting digital a Girona

A ProDigital ens dediquem a la programació de webs, màrqueting digital, disseny gràfic i web, xarxes socials i tot el que està relacionat amb aquests sectors.

La nostra política es basa en la transparència, sempre aconsellem als nostres clients les millors vies d’actuació. Informem en tot moment de les millores que es puguin aplicar i que serveixin per incrementar les possibilitats d’èxit en el teu negoci.

Ens agrada
escoltar

Treballem dia a dia per oferir el millor dels nostres serveis, perquè els nostres clients es sentin a gust i realitzats amb nosaltres.

 

Creiem que cada client té unes necessitats diferents, per això dediquem tots els nostres esforços a oferir un tracte personalitzat, que s’adapti al perfil de cada negoci.

Sol·licita ara el teu pressupost

Explica’ns el teu projecte!

Com treballem

Ens agrada escoltar, sempre prediquem que el més important entre la relació client-proveïdor és una bona comunicació. Creiem que és la clau per arribar als objectius marcats des d’un principi.

tracte personal

Treball en
equip

En el moment en què comencem un projecte, ens convertim en una part més de l’equip, ja que la comunicació és l’element principal per assolir els objectius amb èxit.

  • Informem en tot moment de l’estat del projecte.
  • Aconsellem per millorar les conversions.
  • Disseny i estratègia a mida per cada client.
  • Analitzem els resultats obtinguts.

transparència

Contacta amb nosaltres

Si necessites fer-nos una consulta o ens vols demanar pressupost, no ho dubtis i pregunta'ns sense cap compromís!

Estem a la teva disposició!