Actualitat

Què puc fer pel meu negoci durant el confinament del Covid-19 (Coronavirus)

El teu negoci no té per què quedar desemparat durant el confinament. Hi ha moltes coses que es poden fer.

Internet és el millor canal per arribar als nostres futurs clients, i més ara que tothom està a casa fent servir l’ordinador, el mòbil, la tablet, etc.

Et presentem uns simples passos per aconseguir que el teu negoci segueixi funcionant correctament, i arribi als nous clients potencials:

1 Buscar un sistema nou per seguir oferint el teu servei o producte

oferir el teu servei o producte durant el covid-19

El primer punt és el més important, ja que si no sabem com encarar un nou servei que pugui funcionar durant el confinament, els següents punts, no serviran. 

Idees per desenvolupar nous sistemes que puguin funcionar en diferents tipus de negocis durant el confinament:

Un restaurant ➡️ Menjar per emportar / Entregues a domicili

Una acadèmia ➡️ Classes Online

Una botiga ➡️ Venda online i entrega a domicili

Si tens la possibilitat d’aplicar algun d’aquests sistemes, o bé, algun altre que se’t pugui acudir i que s’adapti millor al teu perfil de negoci, aprofita per fer-ho aquests dies!

2 Posar en marxa una campanya de SEM

campanya SEM covid-19

La millor manera d’aconseguir nous clients des de casa! 

Els teus futurs clients estan aquests dies confinats a casa seva i la millor manera de fe’ls-hi arribar el teu producte / servei és mitjançant una campanya de SEM.

Com funcionen les campanyes de SEM:

Primer de tot es fa un estudi de mercat, després:

· Es trien les paraules clau per les que vols que et trobin. Per exemple, si el teu negoci està relacionat amb l’Hosteleria, una de les paraules clau per aquets dies, podria ser “Menjar per emportar”.

· Es fa una segmentació del públic objectiu a qui l’hi pot interessar el teu producte / servei.

· I finalment, es posa en marxa la campanya durant tot el temps que es necessiti!

3 Millorar el SEO de la teva web

millorar SEO web

Una tasca que també es pot fer durant aquests dies pel teu negoci, és actualitzar i millorar el contingut web:

Fer entrades noves al blog (si és que el tens), afegir paraules clau, etc. Així tindràs més possibilitats que entrin més usuaris, i que finalment et contactin!

Actualitzar el contingut web regularment fa que els robots de Google et posicionin millor a les cerques que fan els usuaris.

4 Fer publicacions a les xarxes

També és important treballar les xarxes tant sigui per anunciar els teus productes / serveis als nous clients, com per tenir informats en tot moment als teus clients de tota la vida de qualsevol canvi que es produeixi en el negoci durant el confinament.

5 Posar en marxa una campanya d’email-màrqueting

Si el teu negoci ja té una web, i té usuaris que la freqüentin, pot ser beneficiós envia’ls-hi una newsletter per informar-los dels canvis que es puguin haver fet per millorar la venda del producte o servei del teu negoci. Com també, anunciar noves promocions per donar sortida al teu servei o producte entre els clients que ja tens.

Acabem aquí aquesta entrada al nostre Blog, però això no vol dir que no hi hagin més coses que es puguin fer aquests dies. Si vols començar a millorar la presència online del teu negoci per aconseguir més vendes, contacta’ns i t’ajudarem!

Comencem!

Comparteix!

Sobre nosaltres

A ProDigital ens dediquem a la programació de webs, màrqueting digital, disseny gràfic i web, xarxes socials i tot el que està relacionat amb aquests sectors.

Instagram

A punt?

Explica'ns el teu projecte

Serveis

Contacta amb nosaltres

Si necessites fer-nos una consulta o ens vols demanar pressupost, no ho dubtis i pregunta'ns sense cap compromís!

Estem a la teva disposició!