Actualitat

Quin tipus de pàgina web necessito pel meu negoci?

Tipus de pàgines web

Existeixen diversos tipus de pàgines web, però… quina és la més adequada pel teu negoci?

En aquest cas parlarem de les pàgines web que es fan servir més habitualment.

Cada empresa té unes necessitats diferents a l’hora de definir quina és la millor estratègia online a seguir. Per això, cal estar segur de quin tipus de web serà la més òptima perquè el negoci funcioni correctament a internet. Cada tipus de pàgina s’enfoca a un objectiu concret:

One page

Com el seu nom indica, és una pàgina web que consta d’una sola pàgina on hi podem trobar tot el contingut. Per les seves característiques, la informació que inclou és limitada, el disseny està pensat per a les conversions, és molt visual. Consta d’una navegació molt simple, optimitzada per trobar el contingut ràpidament i facilitant el contacte.

Juntament amb la landing page, és la més econòmica.

Landing page

Més que una pàgina web, és una eina de màrqueting, una pàgina estàtica on podem dirigir el públic captat a través de campanyes de SEM o de email màrqueting.

Sol tenir un objectiu clar, una crida a l’acció com pot ser una subscripció o la descàrrega d’un catàleg. No és una pàgina web en sí, sol anar combinada amb una web corporativa o botiga online.

Pàgina web corporativa

Sol constar d’unes 5-6 pàgines. Permet treballar el posicionament en cercadors amb l’objectiu d’augmentar la visibilitat de la nostra empresa respecte la competència.

Podem trobar pàgines corporatives estàtiques o autogestionables mitjançant un CMS o gestor de continguts.

A ProDigital, treballem amb gestors de continguts, per tal que els nostres clients puguin actualitzar la seva pàgina web de manera fàcil i ràpida. Sempre amb un disseny fet a mida.

Botiga online

L’opció ideal si vols vendre els teus productes per internet. També pot ser útil si vols mostrar el teu catàleg de productes o serveis, encara que no en realitzis la venda directa, ja que el posicionament que ofereix aquest tipus de web pot ser molt útil.

El més recomanable si estàs començant és utilitzar plataformes com Prestashop, Woocommerce o Magento, ja que són molt més econòmiques que botigues fetes a mida.

En tots aquests casos, és important desenvolupar les pàgines web adaptables a qualsevol dispositiu. No només perquè sigui important pel SEO, sinó perquè no perdis cap oportunitat de venda.

Estàs a punt per començar el teu projecte?

Contacta amb nosaltres i t’informarem!

Comencem!

Comparteix!

Sobre nosaltres

A ProDigital ens dediquem a la programació de webs, màrqueting digital, disseny gràfic i web, xarxes socials i tot el que està relacionat amb aquests sectors.

Instagram

A punt?

Explica'ns el teu projecte

Serveis

Contacta amb nosaltres

Si necessites fer-nos una consulta o ens vols demanar pressupost, no ho dubtis i pregunta'ns sense cap compromís!

Estem a la teva disposició!