Actualitat

Per què necessites un community manager?

community manager Girona

El manteniment de les xarxes socials és una tasca extra que es pot menjar bona part del nostre temps. Elaborant nous continguts, penjant publicacions, atenent consultes, responent comentaris…

A continuació et presentem alguns dels avantatges de comptar amb un community manager, ja sigui com a treballador o com a professional extern.

Avantatges de comptar amb un community manager

Estalvi de temps

Al contrari del que molta gent creu, proporcionar contingut de qualitat exigeix una gran dedicació. És molt millor publicar amb menys freqüència però que les publicacions siguin d’interès pel nostre públic objectiu.

Un bon professional també estarà al dia de les últimes novetats. A internet tot canvia constantment i és feina del community manager estar actualitzat

Gaudir del teu dia a dia sense haver-te de preocupar per les xarxes socials

El dia a dia de l’empresa sempre ha de ser la teva prioritat, però això no vol dir deixar de banda les xarxes socials. La presència online és com un gran aparador i hem de fer que aquest treballi per nosaltres.

Avui en dia, una bona reputació digital pot significar un gran poder d’atracció de nous clients.

Et preocupes pels teus clients

Els vols oferir contingut de qualitat, però també vols que s’atenguin immediatament les consultes que et puguin fer a les xarxes socials. No hem d’oblidar que un bon community manager també realitza tasques d’atenció al client, ja sigui responent comentaris a les publicacions o resolent dubtes de clients potencials.

Contingut de qualitat

Un community manager sabrà exactament quin tipus de contingut preparar per a cada xarxa social. No és el mateix preparar publicacions per a Facebook que per a Instagram.

No hem d’oblidar que la feina d’un community manager és una inversió en la reputació digital de l’empresa.

community manager a Girona

Estàs començant amb les xarxes socials del teu negoci? Necessites ajuda per gestionar-les? En qualsevol dels casos,

podem ajudar-te a decidir la millor estratègia per a tu

Comencem!

Comparteix!

Sobre nosaltres

A ProDigital ens dediquem a la programació de webs, màrqueting digital, disseny gràfic i web, xarxes socials i tot el que està relacionat amb aquests sectors.

Instagram

A punt?

Explica'ns el teu projecte

Serveis

Contacta amb nosaltres

Si necessites fer-nos una consulta o ens vols demanar pressupost, no ho dubtis i pregunta'ns sense cap compromís!

Estem a la teva disposició!