Actualitat

Com triar la millor xarxa social pel meu negoci

triar xarxa social negoci

De xarxes socials en tenim per triar i remenar, però… quina és la millor pel teu negoci?

Per poder contestar correctament a aquesta pregunta, primer ens hem de plantejar quin tipus de xarxa social pot aportar més al nostre perfil de negoci. Per exemple, no és el mateix buscar una xarxa per a un restaurant que per a una acadèmia d’idiomes.

En primer lloc, haurem de buscar les xarxes socials on hi sol haver més tràfic d’usuaris. En aquest sentit, les més habituals són:

Després, haurem de revisar quines d’elles són les més freqüentades pel nostre públic objectiu. Ens adrecem a un públic format principalment per empreses? Twitter o LinkedIn podrien ser una molt bona opció. Tenim un públic jove? Potser hauríem d’optar per xarxes com Instagram o TikTok. Això ens porta a un dels factors a tenir en compte a l’hora de triar la nostra xarxa social:

Edat del públic objectiu

Perquè no és el mateix un públic jove que un altre d’una franja d’edat més alta. En el segon cas, potser optaríem més per Facebook, ja que porta més temps i quasi tothom en té un perfil.

 Tipus de producte o servei

No totes les xarxes ofereixen les mateixes característiques. Instagram no permet enllaços a les publicacions! Si volem compartir l’últim post del nostre blog, haurem de buscar xarxes com Facebook, Twitter o Linkedin. Si som més visuals, Pinterest o Instagram ens poden anar genial.

Si tens un producte que quedi bé davant de la càmera, la 1a opció a tenir en compte seria Instagram.

Professional o particular?

És una altra de les classificacions de les xarxes socials. Si el que busquem és arribar a empreses, optarem per Linkedin, Twitter o Infojobs, per exemple.

Triar la millor xarxa social pel nostre negoci és una de les decisions més importants a l’hora de definir la nostra estratègia de màrqueting digital. Si necessites ajuda, posa’t en contacte amb nosaltres i t’aconsellarem!

Comencem!

Comparteix!

Sobre nosaltres

A ProDigital ens dediquem a la programació de webs, màrqueting digital, disseny gràfic i web, xarxes socials i tot el que està relacionat amb aquests sectors.

Instagram

A punt?

Explica'ns el teu projecte

Serveis

Contacta amb nosaltres

Si necessites fer-nos una consulta o ens vols demanar pressupost, no ho dubtis i pregunta'ns sense cap compromís!

Estem a la teva disposició!