Actualitat

Botiga física o botiga online?

botiga online

Si vols vendre el teu producte o servei i t’estàs plantejant quina és la millor via, has de saber que tens dos opcions: Botiga física i botiga online.

Tan la botiga física com la botiga online, a la llarga, t’aportaran beneficis, però depenent de com es gestioni, una de les dues et donarà més retorn.

En ocasions ens tirarà enrere la botiga física ja que el cost inicial per desenvolupar el projecte sol ser més elevat que el d’una botiga online. En aquests casos si no tenim la capacitat econòmica per fer front a lloguers, distribuïdors, reformes de local, programes de gestió, TPVs, … El més adequat és començar a treballar en el sector digital i crear una botiga online!

Amb una botiga online podràs fer front a totes les parts que composen un negoci sense desembutxacar tots els teus estalvis.

El comerç electrònic està de moda!

Cada cop hi ha més usuaris comprant a internet, per tan, la botiga online és una opció més que valida per començar a vendre a Internet.

Com ja hem dit, la botiga física requereix d’una inversió inicial molt elevada i que a internet ens ho estalviem per poder dedicar els nostres esforços i diners en millorar apartats del negoci que de l’altre manera ens és més complicat.

Diferències entre la botiga física i online

Clients

Una de les diferencies més importants és que a la botiga física aconseguirem una afluència de clients des de l’inici, en canvi si obrim una botiga online, haurem de dur a terme un seguit d’estratègies per aconseguir tràfic a la nostra web i així començar a fer conversions.

Canals de venda

Una altre diferencia és que a internet tenim més canals per arribar als nostres clients potencials, ja que podem fer us del SEO, de les campanyes de SEM, de les Newsletters, de les xarxes socials, etc.

Comoditat

Una altre diferencia molt simple és que al ser un negoci online, ho podem gestionar tot des de casa. I això en el futur es transformarà amb estalvi de diners i de temps.

comoditat botiga online

Si amb tot això encara no t’has decidit, mira alguns dels nostres últims projectes d’ecommerce:

Comparteix!

Sobre nosaltres

A ProDigital ens dediquem a la programació de webs, màrqueting digital, disseny gràfic i web, xarxes socials i tot el que està relacionat amb aquests sectors.

Instagram

A punt?

Explica'ns què necessites

Serveis

Contacta amb nosaltres

Si necessites fer-nos una consulta, no ho dubtis i pregunta'ns sense cap compromís!

Estem a la teva disposició!