Actualitat

Què és el SEM?

sem

La publicitat PPC o SEM és la que ens permet mostrar anuncis als usuaris que poden estar interessats en els nostres productes.

Les campanyes més conegudes són les dels cercadors, però també es poden incloure anuncis dins altres webs (que es mostren mentre l’usuari navega per internet) i anuncis en xarxes socials, com pot ser Facebook i Instagram.

El model de PPC ens permet pagar per un anunci només si un usuari hi fa clic.

Com ens pot ajudar el SEM?

El SEM ens permet col·locar la nostra web a les primeres posicions de la cerca, sense necessitat d’haver treballat encara el SEO. És una eina de màrqueting molt potent que funciona amb tots els pressupostos, adaptable a les necessitats de l’empresa. És la millor manera d’obtenir resultats a curt termini, sobretot quan acabem d’engegar la nostra empresa.

Diferències entre SEO i SEM

Quan realitzem una cerca, els tres primers resultats són sempre de SEM. Es mostren quan un usuari busca el producte o servei que nosaltres hem definit, la qual cosa permet arribar fàcilment al nostre públic objectiu. Apareixen sempre per sobre dels resultats orgànics (SEO), que són els que treballarem mitjançant l’estructura web, els continguts i la reputació digital.

Vols saber-ne més sobre el SEO? En parlem a la següent entrada:

Millor SEO o SEM?

Tant el SEO i el SEM tenen els seus avantatges i inconvenients.

La creença de la gratuïtat del SEO no és del tot certa, ja que hem d’invertir moltes hores per treballar-lo. Aconseguir resultats en SEO suposa una feina constant, tant en l’apartat tècnic de la web (mantenir-la actualitzada, per exemple) com en l’elaboració i supervisió de contingut de qualitat.

El posicionament amb el SEM sempre és constant. Amb el SEO començarem de molt avall però, si ho fem bé, a llarg termini aconseguirem un posicionament més alt que amb el SEM.

Les estratègies més efectives són les que combinen el posicionament orgànic (SEO) amb el SEM.

Les estratègies combinades de SEO i SEM ens permeten partir d’un posicionament més elevat del que tindríem utilitzant només estratègies SEO. Un bon posicionament serà el que ens permetrar assolir l’èxit en la nostra presència online.

No saps per on començar?

Nosaltres et podem ajudar a definir l’estratègia que millor s’adapta a tu

Comparteix!

Sobre nosaltres

A ProDigital ens dediquem a la programació de webs, màrqueting digital, disseny gràfic i web, xarxes socials i tot el que està relacionat amb aquests sectors.

Instagram

A punt?

Explica'ns què necessites

Serveis

Contacta amb nosaltres

Si necessites fer-nos una consulta, no ho dubtis i pregunta'ns sense cap compromís!

Estem a la teva disposició!