disseny i posicionament web a Girona

Actualitat

Disseny de la pàgina web de Centre Mèdic Empuriabrava

disseny pàgina web Empuriabrava

A ProDigital hem estat treballant en el disseny de la nova pàgina web del Centre Mèdic Empuriabrava.

Ens van demanar una web senzilla i neta, autogestionable, de fàcil navegació i adaptable a tots els dispositius. Era molt important destacar els diversos serveis que ofereix el centre, el seu valor afegit.

web empuriabrava

Com que el seu públic objectiu és aquell que es troba físicament a Empuriabrava, havíem de facilitar el contacte i les indicacions per arribar-hi, sobretot en mòbil. Per aquest motiu, a la versió mòbil vam configurar uns botons fixos, per tal que l’usuari en tot moment tingui visibles les indicacions i el telèfon de contacte.

disseny pàgina web per a mòbil

Amb els botons fixos, fem que per l’usuari sigui més fàcil contactar amb nosaltres.

D’aquesta manera, a la web buscàvem potenciar les conversions, alhora que l’enfocàvem pel posicionament en cercadors. El resultat ha sigut una web autogestionable i amb una navegació intuiïtiva.

Dona-li un cop d’ull

Tu també pots tenir una pàgina web com aquesta!

Comencem!

mockup

Cavalls Mas El Pla és una empresa de turisme familiar a la Garrotxa, que dóna especial importància als valors, com el respecte cap a la natura i els animals. Us mostrarem el projecte de la seva nova web.

disseny garrotxa

En aquesta ocasió, a part del disseny de la pàgina web, també ens vam fer càrrec de la imatge corporativa. Pel disseny del logotip ens vam centrar en dos conceptes principals: els cavalls i la masia.

En el logotip reconeixem els arcs de Mas El Pla. Pels cavalls, trobem la petjada que deixen descalços, amb el cercle i la teulada de la masia. Vam optar per colors de la terra, fent referència a la natura. Per a la web vam utilitzar els mateixos colors, però al mateix temps necessitàvem destacar els valors de l’empresa, pel que estan presents a la majoria de pàgines de la web.

Pel que fa al disseny de la web, vam tenir en compte sobretot la seva adaptació als diversos dispositius i la seva facilitat d’ús. Un altre punt important és que es tracta d’una web autogestionable, per poder canviar les activitats de l’empresa fàcilment i afegir entrades al blog, tant importants pel SEO.

A continuació podeu accedir a la nova web d’aquesta empresa de la Garrotxa:

Dona-li un cop d’ull

Tu també pots tenir una pàgina web com aquesta!

Comencem!

A ProDigital hem estat treballant en el disseny de la nova pàgina web del Centre Mèdic Empuriabrava.

Ens van demanar una web senzilla i neta, autogestionable, de fàcil navegació i adaptable a tots els dispositius. Era molt important destacar els diversos serveis que ofereix el centre, el seu valor afegit.

Com que el seu públic objectiu és aquell que es troba físicament a Empuriabrava, havíem de facilitar el contacte i les indicacions per arribar-hi, sobretot en mòbil. Per aquest motiu, a la versió mòbil vam configurar uns botons fixos, per tal que l’usuari en tot moment tingui visibles les indicacions i el telèfon de contacte.

Amb els botons fixos, fem que per l’usuari sigui més fàcil contactar amb nosaltres.

D’aquesta manera, a la web buscàvem potenciar les conversions, alhora que l’enfocàvem pel posicionament en cercadors. El resultat ha sigut una web autogestionable i amb una navegació intuiïtiva.

Tu també pots tenir una pàgina web com aquesta!

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Sobre nosaltres

A ProDigital ens dediquem a la programació de webs, màrqueting digital, disseny gràfic i web, xarxes socials i tot el que està relacionat amb aquests sectors.

Instagram

A punt?

Explica'ns el teu projecte

Serveis

Contacta amb nosaltres

Si necessites fer-nos una consulta, no ho dubtis i pregunta'ns sense cap compromís!

Estem a la teva disposició!