Actualitat

Disseny de la web de Cavalls Mas El Pla, a la Garrotxa

disseny web a la garrotxa

Cavalls Mas El Pla és una empresa de turisme familiar a la Garrotxa, que dóna especial importància als valors, com el respecte cap a la natura i els animals. Us mostrarem el projecte de la seva nova web.

En aquesta ocasió, a part del disseny de la pàgina web, també ens vam fer càrrec de la imatge corporativa. Pel disseny del logotip ens vam centrar en dos conceptes principals: els cavalls i la masia.

En el logotip reconeixem els arcs de Mas El Pla. Pels cavalls, trobem la petjada que deixen descalços, amb el cercle i la teulada de la masia. Vam optar per colors de la terra, fent referència a la natura. Per a la web vam utilitzar els mateixos colors, però al mateix temps necessitàvem destacar els valors de l’empresa, pel que estan presents a la majoria de pàgines de la web.

Disseny web

Pel que fa al disseny de la web, vam tenir en compte sobretot la seva adaptació als diversos dispositius i la seva facilitat d’ús. Un altre punt important és que es tracta d’una web autogestionable, per poder canviar les activitats de l’empresa fàcilment i afegir entrades al blog, tant importants pel SEO.

 

A continuació podeu accedir a la nova web d’aquesta empresa de la Garrotxa:

Comparteix!

Sobre nosaltres

A ProDigital ens dediquem a la programació de webs, màrqueting digital, disseny gràfic i web, xarxes socials i tot el que està relacionat amb aquests sectors.

Instagram

A punt?

Explica'ns què necessites

Serveis

Contacta amb nosaltres

Si necessites fer-nos una consulta, no ho dubtis i pregunta'ns sense cap compromís!

Estem a la teva disposició!