Actualitat

Disseny de la pàgina web de Dj Manel

Dj Manel és un Dj especialitzat en el sector dels casaments. Per a la seva nova pàgina web vam optar per dissenyar una web One Page.

Una One Page és aquella en la qual trobem tot el contingut en una sola pàgina, especialment pensada per a les conversions. Té una navegació molt intuitiva i està optimitzada per trobar el contingut ràpidament, a més de facilitar el contacte.

Es tracta d’una web autogestionable, per així poder canviar els continguts sense dificultat, ja sigui textos o fotografies. Mantenir la web actualitzada és un factor clau per aconseguir un bon posicionament en cercadors.

En tot moment vam tenir present l’adaptació de la web als diversos dispositius i la seva facilitat d’ús. Actualment la majoria dels usuaris ens visita des del mòbil. Per aquest motiu, en les nostres webs tenim cura de tots els detalls en les visualitzacions per a smartphone.

Disseny de la web

Pel que fa al disseny, vam definir una paleta de colors que recordés les decoracions vintage dels casaments. Ho vam combinar amb uns tons foscos per crear contrast i recordar a les webs que solem trobar a les empreses del sector musical. A més a més, aquest disseny està inspirat en les tendències en webs per aquest 2020.

 

A continuació podeu accedir a la nova web de Dj Manel:

Comparteix!

Sobre nosaltres

A ProDigital ens dediquem a la programació de webs, màrqueting digital, disseny gràfic i web, xarxes socials i tot el que està relacionat amb aquests sectors.

Instagram

A punt?

Explica'ns què necessites

Serveis

Contacta amb nosaltres

Si necessites fer-nos una consulta, no ho dubtis i pregunta'ns sense cap compromís!

Estem a la teva disposició!