Actualitat

6 aspectes a tenir en compte en el disseny de la nostra nova web

disseny pàgina web

Hi ha molts factors que poden ser clau a l’hora de plantejar com ha de ser el disseny de la nostra nova pàgina web. Aquí us farem un petit resum dels que creiem que són els més destacats.

1. Objectiu de la web

En primer lloc ens hem de preguntar: Per què necessitem una nova web? Per tenir presència online? Potser per actualitzar la nostra imatge a internet?

 

És molt important saber si la necessitem per aconseguir vendes o per donar informació sobre els diversos serveis que oferim.

2. Tipus de web

A l’hora de dissenyar la nova web, és molt important saber si serà una web corporativa, una botiga online o una landing page (molt útil quan fem campanyes a xarxes socials).

 

Si no tens gaire clar els tipus de pàgines web que hi ha i per a què s’utilitzen, ho pots consultar al següent enllaç:

3. Identitat corporativa

Pot ser que ens agradi un determinat disseny, uns colors o tipografies… Però que no s’assembli en res al nostre logotip o a la imatge que volem transmetre. Hem de tenir en compte que la nostra futura web serà una eina de màrqueting pel nostre negoci i, com a tal, ha d’estar en la mateixa línia per no confondre als nostres futurs clients.

 

Aquí us mostrem un exemple d’armonia entre la creació de la identitat corporativa i web:

4. Posicionament en cercadors

Hi ha molts factors que influeixen al posicionament de la web. Alguns són tècnics, com l’estructura de la web i el disseny responsive. D’altres els podem treballar a nivell d’usuari, com les xarxes socials i la reputació digital.

Aquí t’expliquem com:

Un altre factor clau són els continguts de la web, com les imatges i els textos. El que ens porta al següent punt:

5. Els continguts

Com hem dit abans, serien tots els títols, imatges i textos de la web. Hem de tenir molt clar què hi volem i evitar la saturació d’informació. Hi volem un blog? Si és així, el podrem mantenir actualitzat?

 

També haurem de seguir unes pautes senzilles: Els textos han de ser de fàcil lectura, amb frases no massa llargues, i evitar les faltes d’ortografia.

6. Navegació

Els nostres clients han de poder arribar fàcilment a la informació que busquen, amb no més d’un parell de clics. Per això no hem d’embolicar l’usuari amb molts enllaços ni pàgines gaire complicades. Hem de tenir en compte que la major part del tràfic ens arribarà a través del mòbil, per la qual cosa l’estructura de la nostra web ha de ser clara i intuïtiva.

 

Nosaltres et podem ajudar a definir l’estratègia a seguir per treure el màxim profit de la teva nova pàgina web.

Comparteix!

Sobre nosaltres

A ProDigital ens dediquem a la programació de webs, màrqueting digital, disseny gràfic i web, xarxes socials i tot el que està relacionat amb aquests sectors.

Instagram

A punt?

Explica'ns què necessites

Serveis

Contacta amb nosaltres

Si necessites fer-nos una consulta, no ho dubtis i pregunta'ns sense cap compromís!

Estem a la teva disposició!