diseño y posicionamiento web en Girona

Actualitat

Diseño de la web de Cavalls Mas El Pla, en la Garrotxa

disseny web a la garrotxa

Cavalls Mas El Pla és una empresa de turisme familiar a la Garrotxa, que dóna especial importància als valors, com el respecte cap a la natura i els animals. Us mostrarem el projecte de la seva nova web.

disseny garrotxa

En aquesta ocasió, a part del disseny de la pàgina web, també ens vam fer càrrec de la imatge corporativa. Pel disseny del logotip ens vam centrar en dos conceptes principals: els cavalls i la masia.

En el logotip reconeixem els arcs de Mas El Pla. Pels cavalls, trobem la petjada que deixen descalços, amb el cercle i la teulada de la masia. Vam optar per colors de la terra, fent referència a la natura. Per a la web vam utilitzar els mateixos colors, però al mateix temps necessitàvem destacar els valors de l’empresa, pel que estan presents a la majoria de pàgines de la web.

Pel que fa al disseny de la web, vam tenir en compte sobretot la seva adaptació als diversos dispositius i la seva facilitat d’ús. Un altre punt important és que es tracta d’una web autogestionable, per poder canviar les activitats de l’empresa fàcilment i afegir entrades al blog, tant importants pel SEO.

A continuació podeu accedir a la nova web d’aquesta empresa de la Garrotxa:

Dona-li un cop d’ull

Tu també pots tenir una pàgina web com aquesta!

Comencem!

Cavalls Mas El Pla es una empresa de turismo familiar en la Garrotxa, que da especial importancia a los valores, como el respeto hacia la naturaleza y los animales. Os mostraremos el proyecto de su nueva web.

En esta ocasión, aparte del diseño de la página web, también nos hicimos cargo de la imagen corporativa. Para el diseño del logotipo nos centramos en dos conceptos principales: los caballos y la masía.

En el logotipo reconocemos los arcos de Mas El Pla. Para los caballos, encontramos la huella que dejan descalzos, con el círculo y el tejado de la masía. Optamos por colores de la tierra, haciendo referencia a la naturaleza. Para la web utilizamos los mismos colores, pero al mismo tiempo necesitábamos destacar los valores de la empresa, por lo que están presentes en la mayoría de páginas de la web.

Diseño web

Respecto al diseño de la web, tuvimos en cuenta sobre todo su adaptación a los diferentes dispositivos y su facilidad de uso. Otro punto importante es que se trata de una web autogestionable, para poder cambiar las actividades de la empresa fácilmente y añadir entradas en el blog, tan importantes para el SEO.

 

A continuación puede acceder a la nueva web de esta empresa de la Garrotxa:

Comparteix!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Sobre nosaltres

A ProDigital ens dediquem a la programació de webs, màrqueting digital, disseny gràfic i web, xarxes socials i tot el que està relacionat amb aquests sectors.

Instagram

A punt?

Explica'ns el teu projecte

Serveis

Contacta amb nosaltres

Si necessites fer-nos una consulta, no ho dubtis i pregunta'ns sense cap compromís!

Estem a la teva disposició!